ZAKELIJK

Ook voor zakelijke evenementen en vieringen  zoals bedrijfsfeesten, productpresentaties, jubilea, lanceringen, congressen en beurzen  is Sprinkles jouw perfecte partner voor de zoete touch!

Veel van onze sweets lenen zich heel goed om van een logo te worden voorzien of in de thema kleuren van het event te worden gemaakt. Van een buffet vol sweets op jullie event, of individueel verpakte lekkernijen om mee te geven als bedankje of in een goodiebag; we creëren graag iets moois en lekkers! Ons team gaat graag voor jullie aan de slag, of het nu om 10 items gaat of 2000!

Bedrijven waar we eerder mee samenwerkten:

2Twintig PR, AGMI, Andrelon, Bol.com, Caravanity, Hashtag Workmode, Iglo, Kawasaki, Oreo, Playmobil, Shell, Splenda, Van Wijnen West, Weber Shandwick, Weddingdeco

get in touch

Ook voor de komende feestdagen, Sinterklaas en Kerst, hebben we verschillende opties die perfect zijn als relatiegeschenk of om jullie medewerkers te bedanken. Meer informatie over wat we voor jullie kunnen betekenen? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Thank you

Bedankt voor je bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Binnen maximaal 4 werkdagen ontvang je een reactie van ons.”

Thank you

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging via de mail.

Heb je een vraag? Stuur een bericht!