weet je nog?

…die verjaardag vroeger in prinsessen- thema? Dat zijn de foto’s van vroeger ( samen met vakantiefoto’s) die je later terugkijkt en herinneringen aan ophaalt. Times flies en zo vaak gaat die op aan alledaagse business as usual dus waarom zou je niet uitpakken bij de mijlpalen in het leven en daar een feestje van maken!

Normaal is het regelen van een kinderverjaardag thuis een hele hustle, van het bedenken van een thema, verschillende adresjes afgaan voor leuke decoratie, een taart en sweets bestellen, ballonnen kopen, oh ja wat leuke servetjes ergens scoren, nog wat snoepjes in huis halen voor de kids, misschien nog leuke traktaties/goodiebags maken, de avond van te voren alles versieren, de ochtend van het feest nog de laatste spullen ophalen, alvast de eerste cadeautjes uitpakken, zingen voor de jarige job, en tringggg…… daar staat de eerste visite al voor de deur!

maak kennis met Sprinkles celebrations

Wij nemen graag de organisatie en planning van je over zodat jij net zo kunt genieten van die leuke en belangrijke momenten als je kinderen! 

 We love to create en zetten graag een speelse en moderne stijl neer waar je kinderen het weken later nog over hebben en waar jij zelf en je familie en vrienden ook helemaal blij van worden, omdat die in jouw interieur ook niet helemaal misstaat:) Want hoe kleurrijk sommige kinderthema’s ook kunnen zijn, wij maken er graag een chic en fris geheel van. Daar staan we om bekend bij Sprinkles Bakery, met de taarten en sweets die we maken en de kleuren die we daarbij gebruiken en datzelfde gevoel voor stijl passen we toe bij het stylen van jouw kinderverjaardag, want dat wow-gevoel gunnen we iedereen!

We zijn er voor die ouders die willen uitpakken, die iets bijzonders willen namelijk een ervaring! Mogen we voor jou aan de slag? Neem dan contact met ons op! We kunnen niet wachten!

 

how we work

Stap 1

Het eerste contact dat we hebben is het bepalen van een thema. Met het aanvraagformulier inventariseren we jouw wensen.

Stap 2

We maken kennis via de telefoon of face to face, en nemen je mee in ons creatieve proces

Stap 3

Je ontvangt een persoonlijk voorstel met moodboard

Stap 4

Offerte goedgekeurd – 50% aanbetaling

Stap 5

We gaan aan de slag: deco verzamelen, inkopen, contact met leveranciers en alles inplannen

Stap 6

3 dagen voor het feest final check over het weer, tijden, laatste details

Stap 7

Partytime! We zijn 1 a 2 uur vantevoren aanwezig om op te bouwen, alles klaar te zetten

Stap 8

Na het feestje komen we alles weer ophalen/afbouwen zoals afgesproken

tarieven

partystyling pakket

Vanaf €695 voor 20 personen
  • Taart
  • 3 soorten sweets
  • Bordjes/servetten/bekers
  • Taartschalen
  • Backdrop met naam en leeftijd

Why us?

veelgestelde vragen

Nee, je kunt bij ons geen losse decoratie items of backdrops huren. We verzorgen het totaal pakket van styling, decoratie en sweet table.

Ja zeker, wij zijn op alle dagen van de week in te huren.

Van nieuwe thema’s worden we heel erg blij, dus kom vooral met je leuke aanvragen, we gaan graag aan de slag om een concept voor jou tot leven te brengen!

Je kunt ons inschakelen in heel Nederland en België, bij de prijsinformatie kun je onze bezorgkosten vinden.

Ook een kleine ruimte kunnen we onze magic makeover geven en een onvergetelijke partysetting creëren voor jouw jarige job. Denk bijvoorbeeld een tuin waar een tent in geplaatst kan worden, of wil je het feestje helemaal buiten de deur vieren, dan zoeken we graag met je mee voor een geschikte locatie.

Voor een custom party hebben we tijd nodig om decoraties te ontwerpen en te bouwen, en daarnaast zijn onze weekenden snel volgeboekt. Zorg dat je zeker zo’n 2 a 3 maanden vantevoren contact met ons opneemt.

Neem contact op!

Thank you

Bedankt voor je bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Binnen maximaal 4 werkdagen ontvang je een reactie van ons.”

Heb je een vraag? Stuur een bericht!