weet je nog?

…die verjaardag vroeger in prinsessen- thema? Dat zijn de foto’s van vroeger ( samen met vakantiefoto’s) die je later terugkijkt en herinneringen aan ophaalt. Times flies en zo vaak gaat die op aan alledaagse business as usual dus waarom zou je niet uitpakken bij de mijlpalen in het leven en daar een feestje van maken!

Normaal is het regelen van een kinderverjaardag thuis een hele hustle, van het bedenken van een thema, verschillende adresjes afgaan voor leuke decoratie, een taart en sweets bestellen, ballonnen kopen, oh ja wat leuke servetjes ergens scoren, nog wat snoepjes in huis halen voor de kids, misschien nog leuke traktaties/goodiebags maken, de avond van te voren alles versieren, de ochtend van het feest nog de laatste spullen ophalen, alvast de eerste cadeautjes uitpakken, zingen voor de jarige job, en tringggg…… daar staat de eerste visite al voor de deur!

maak kennis met Sprinkles celebrations

Wij nemen graag de organisatie en planning van je over zodat jij net zo kunt genieten van die leuke en belangrijke momenten als je kinderen! 

 We love to create en zetten graag een speelse en moderne stijl neer waar je kinderen het weken later nog over hebben en waar jij zelf en je familie en vrienden ook helemaal blij van worden, omdat die in jouw interieur ook niet helemaal misstaat:) Want hoe kleurrijk sommige kinderthema’s ook kunnen zijn, wij maken er graag een chic en fris geheel van. Daar staan we om bekend bij Sprinkles Bakery, met de taarten en sweets die we maken en de kleuren die we daarbij gebruiken en datzelfde gevoel voor stijl passen we toe bij het stylen van jouw kinderverjaardag, want dat wow-gevoel gunnen we iedereen!

de thema's

Mermaid Party

Voor de echte girly girls van alle leeftijden ( ja hoor, ook ons kun je hier stiekem blij mee maken:) is een zeemeerminnen feestje een droom, en helemaal als dat in de moderne kleuren en stylisch setting is die wij er van maken! Met een combinatie van zachte zandkleuren en pretty lila, peach en aqua komt het thema helemaal tot leven. En hoe gaaf zijn die transparante ballonnen die als pretty bubbels bij de lila backdrop. Met leuke schelpenvazen gevuld met droogbloemen in bijpassende kleuren en niet te versmaden schelp-macarons met parels is iedereen zeker direct bij binnenkomst impressed to the max!

bekijk meer

Safari Party

Let’s Explore! Dit stoere thema is perfect voor kleine avonturiers die wild worden als ze een olifant of giraffe herkennen tussen de decoraties of op de sweet table. Tussen alle sfeervolle decoraties van rotan, hout en leer en natuurlijke tinten waan je je helemaal in Afrika! Van een gaaf entree bord om iedereen welkom te heten, tot een plek waar alle kleine explorers met een safari hoedje en verrekijker kunnen spelen, hier is genoeg te ontdekken. En natuurlijk is de sweet table helemaal in safari sfeer met zebra servetjes en macarons, en een eyecatcher van een taart.

bekijk meer

Farm party

is jouw kleintje helemaal gek van koeien, kippen, varkens en geitjes en niet weg te slaan bij de kinderboerderij? Hoe leuk is dan een feestje in boerderij thema, met onze farm backdrop en een stoere tafel vol met sweets. In natuurlijke tinten, als mokkabruin, okergeel en lichtgroen met natuurlijk wat rode accenten om het echt een farm-tintje te geven. Decoraties als strobalen, een melkbus en een geruit tafellaken zorgen voor de sfeer en alle details op de sweet table, van de tractor-servetten tot dierenkoekjes brengen het thema helemaal tot leven! En wat denk je van een pony paardje waar alle kinderen een ritje op kunnen maken? Wij regelen het graag voor je.

bekijk meer

how we work

Stap 1

Het eerste contact dat we hebben is het bepalen van een thema. Met het aanvraagformulier inventariseren we jouw wensen.

Stap 2

We maken kennis via de telefoon of face to face, en nemen je mee in ons creatieve proces

Stap 3

Je ontvangt een persoonlijk voorstel met moodboard

Stap 4

Offerte goedgekeurd – 50% aanbetaling

Stap 5

We gaan aan de slag: deco verzamelen, inkopen, contact met leveranciers en alles inplannen

Stap 6

3 dagen voor het feest final check over het weer, tijden, laatste details

Stap 7

Partytime! We zijn 1 a 2 uur vantevoren aanwezig om op te bouwen, alles klaar te zetten

Stap 8

Na het feestje komen we alles weer ophalen/afbouwen zoals afgesproken

over ons

Hey there! Mijn naam is Anne ter Haar. Vanuit mijn opleiding aan de hotelschool in Zwitserland tot aan mijn eerste baan in Amerika ben ik er achter gekomen dat het leven is er om stijlvol gevierd te worden. Ik werk vanuit concepten en creativiteit en zorg dat elk feestje uniek is voor je kind.

Waar Sprinkles Bakery inmiddels staat als een huis en draait met een dreamteam van fantastische bakkers en taartdecorators, is dit nieuwe bedrijfsonderdeel echt mijn droomproject waar ik alle ervaring uit mijn carriere en mijn creativiteit in kan stoppen! Zelf herinner ik me een verjaardag van vroeger met een prachtige Care Bear taart ( weet je nog die leuke troetelberen in alle kleuren van de regenboog?) en versieringen en dat geeft me zelfs op de dag van vandaag nog steeds een big smile op mijn gezicht. 

Ik ben er voor die ouders die willen uitpakken, die iets bijzonders willen namelijk een ervaring! Mag ik voor jou aan de slag? Neem dan contact met me op! Ik kan niet wachten! 

tarieven

startpakket

Vanaf €595 voor 20 personen
  • Taart
  • 3 soorten sweets
  • Bordjes/servetten/bekers
  • Taartschalen
  • Backdrop met naam en leeftijd

Why us?

veelgestelde vragen

Nee, je kunt bij ons geen losse decoratie items of backdrops huren. We verzorgen het totaal pakket van styling, decoratie en sweet table.

Ja zeker, wij zijn op alle dagen van de week in te huren.

Van nieuwe thema’s worden we heel erg blij, dus kom vooral met je leuke aanvragen, we gaan graag aan de slag om een concept voor jou tot leven te brengen!

Je kunt ons inschakelen in heel Nederland en België, bij de prijsinformatie kun je onze bezorgkosten vinden.

Ook een kleine ruimte kunnen we onze magic makeover geven en een onvergetelijke partysetting creëren voor jouw jarige job. Denk bijvoorbeeld een tuin waar een tent in geplaatst kan worden, of wil je het feestje helemaal buiten de deur vieren, dan zoeken we graag met je mee voor een geschikte locatie.

Voor een custom party hebben we tijd nodig om decoraties te ontwerpen en te bouwen, en daarnaast zijn onze weekenden snel volgeboekt. Zorg dat je zeker zo’n 2 a 3 maanden vantevoren contact met ons opneemt.

Neem contact op!

Thank you

Bedankt voor je bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Binnen maximaal 4 werkdagen ontvang je een reactie van ons.”

Open WhatsApp
Heb je een vraag? Stuur een bericht!