Taarten en cupcakes bestellen | Koekjes bestellen

Hoe stel je jouw perfecte sweet table samen

Oke, na alle belangrijke eerste zaken bij het plannen van jullie bruiloft zijn jullie nu toegekomen aan de fun stuff, en daarvan is een taart of sweet table uitkiezen wel een van de leukste dingen! Kiezen jullie niet voor een traditionele bruidstaart maar voor een sweet table op jullie big day? Dan zijn wij zeker een goede match, want sweet table zijn echt ons ding en in de afgelopen jaren hebben we er aardig wat samen mogen stellen. Dus willen jullie ook zo’n tafel vol met de allerlekkerste sweets voor dat echte “kid in a candystore” effect op al jullie gasten? Lees dan snel verder hoe je zo’n tafel samenstelt en zorgt dat het een mooi geheel wordt.

Hoe ziet de gastenlijst er uit?

Dit is een van de onderdelen waar we echt jullie hulp bij nodig hebben, want jullie weten wie er op de gastenlijst staan en waar die van houden ( oke van de belangrijkste gasten dan😊) Natuurlijk wordt bijna iedereen al blij bij het zien van zo’n tafel vol sweets, maar het is goed om te kijken wie jullie gasten zijn en hoe we die zo blij mogelijk gaan maken! Zijn al jullie favoriete opa’s en oma’s aanwezig en kun je die vooral blij maken met appeltaart? Dan zijn onze appeltaart lolly’s een leuke toevoeging. En zijn er veel kinderen op jullie bruiloft aanwezig? Dan kunnen onze mini donuts niet ontbreken, en zorg dan vooral dat je er wat extra hebt, want die zijn stiekem bij iedereen favoriet en door dat we die heel mooi kunnen afstemmen op jullie themakleuren zijn het ook nog eens hele stylisch toevoegingen op de sweet table.

Kleuren & thema

Gaan jullie all out met een thema dat tot in de puntjes wordt uitgewerkt, of wordt het meer een fijn feestje om jullie liefde te vieren en zijn de looks iets minder belangrijk? Als dat eerste het geval is, raden we aan sweets te bestellen die dan mooi in “thema”te maken zijn of mooi qua kleuren aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan gedecoreerde koekjes die we helemaal kunnen matchen met jullie stijl of macarons of mini donuts die we perfect in kleur af kunnen stemmen op jullie themakleuren. Bij andere sweets, en vooral bij het kiezen van smaken daar van, is het ook goed om te bedenken of je die kleuren terug wilt zien op je tafel; als je brownie bites kiest of red velvet cupcakes, kan daar zeker wat aan decoratie op, maar de basis zijn wel kleuren die de look heel erg bepalen. 

Is een thema niet zo van toepassing voor jullie, dan kan de locatie of het seizoen een mooie leidraad zijn voor de sweet table. Een zomerse bruiloft in een landelijke tuin vraagt om heerlijkse zomerse sweets met vers fruit, zoals tartelettes of mini cheesecakes en een winterse bruiloft in een kasteel is echt een perfecte match voor mooie macarons en smaken als chocolade en caramel.

Sugar cravingssss…

Er zullen zeker wat zoetekauwen tussen jullie gasten zijn, dus je wilt niet te weinig hebben. Maar hoe bepaal je nou de juiste hoeveelheid voor je sweet table? Wij vragen jullie in een consult altijd naar de planning van jullie big day, en niet alleen omdat we benieuwd zijn wat jullie allemaal gepland hebben😉, maar ook omdat dat ons helpt bij het bepalen van de sweet table. Wordt de sweet table na de ceremonie geserveerd, ergens in de namiddag? Bedenk dan dat iedereen waarschijnlijk al even onderweg is geweest, niet altijd tijd heeft gehad om wat te eten tussendoor, en na jullie mooie ceremonie best wel trek zullen hebben, dus die eerste sweets gaan er dan goed in! Ga dan van 2 a 3 sweets per persoon uit. Is de sweet table juist gepland na het diner, waar wellicht ook nog een dessert bij wordt geserveerd? Dan is de kans groter dat het meer als zoete snack later op de avond wordt gegeten, en zijn 1 a 2 kleinere sweets per persoon prima om van uit te gaan. En ook voor de aantallen is het weer goed om even die gastenlijst af te gaan. Zijn veel van jullie vrienden niet zo van team sweet, maar meer in voor hartige snacks, houd daar dan rekening mee. En zijn er heel veel kinderen aanwezig en wil je niet dat de sweet table stiekem al geplunderd wordt door kleine handjes, zorg dan eventueel voor een mini sweet table voor alle kids die je kunt aanvullen met snoepjes of andere snacks.

Last but not least…. Have fun! Het plannen van je bruiloft kan al lastig genoeg zijn met alle keuzes die jullie moeten maken, dus laat het uitkiezen van een taart of sweets vooral fun zijn! Bedenk dat met een sweet table er echt voor ieder wat lekkers te vinden is, dus laat die hoofdbrekers over welke smaken nou het beste zijn om te kiezen vooral aan ons over 😉 Zorg vooral dat jullie favoriete smaken er tussen zitten, en heel belangrijk: vraag de locatie of ceremoniemeester om een bordje met verschillende sweets voor jullie achter te houden, zodat jullie er zelf ook van kunnen proeven! En weet dat die sweet table hoe dan ook een big smile op ieders gezicht gaat toveren!

Taarten en cupcakes bestellen | Koekjes bestellen

What’s a party without cake? Wij maken zoete lekkernijen op onze eigen manier en organiseren de leukste feestjes voor jouw gezin.

Xx

Anne & team Sprinkles

nieuwsbrief

instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Thank you

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging via de mail.

Open WhatsApp
Heb je een vraag? Stuur een bericht!