Faq

Op deze pagina vind je de meestgestelde vragen over onze producten.

De taarten en sweets die je rechtstreeks op de website kunt bestellen kun je vaak tot 4 of 5 dagen nog bestellen. Voor een custom cake kun je het beste minimaal 2 à 3 weken van tevoren bestellen om teleurstelling te voorkomen.

In de webshop vind je onze taarten, sweets, partyboxen en de classic cakes. Hier kun je je gewenste producten selecteren en direct betalen. Zodra je bestelling en je betaling bij ons binnen zijn, ontvang je van ons een bevestiging en staat jouw order bij ons gereserveerd in de planning.

Wij maken we creatieve boter crème taarten, waarbij we werken met een boter crème op basis van een Zwitserse meringue die heerlijk luchtig is. We bekleden onze taarten niet met fondant of marsepein en maken ook geen fondant 3-d figuren of suikerbloemen. De meeste van onze cakesmaken zijn op basis van roomboter.

Onze winkel is hier op deze website vinden, een online winkel dus! Onze bakery, waar we alles op bestelling maken, is alleen op afspraak te bezoeken en heeft geen winkel-gedeelte waar we een voorraad taart en sweets houden.

Meestal hoeven we ons niet te vervelen in de bakery en staat er genoeg op de planning om ons bezig te houden, maar je kunt altijd even contact opnemen of er nog iets mogelijk is.

De meeste taarten en sweets bevatten geen noten. Wel wordt alles in een ruimte bereid waar we ook met noten werken, dus 100% nootvrij kunnen we helaas niet garanderen. Vermeld het bij bij je bestelling als je een noten allergie hebt, dan houden we daar rekening mee.

Nee helaas, glutenvrij is helaas niet mogelijk omdat we alles in 1 ruimte bereiden en niet een aparte oven hebben die glutenvrij blijft. En in vegan taarten en sweets hebben we ons niet gespecialiseerd.

Niet alle decoraties op een taart zijn eetbaar. Denk bijvoorbeeld aan verse bloemen (die we met corsagetape afbinden voor we ze in de taart steken), plastic figuurtjes, prikkers en caketoppers. Soms gebruiken we prikkers om een koekje of donut wat stabieler te maken, let hier dus altijd op met het aansnijden van de taart.

Onze taarten en de meeste sweets kunnen het beste direct na het ophalen in de koelkast bewaard blijven. Een taart kan zo’n 4 dagen in de koelkast bewaard blijven, de meeste sweets zijn zo’n 3 dagen houdbaar. Bij alle producten in de webshop vind je een bewaaradvies.

We raden je aan met de auto je bestelling op te komen halen of lopend als je heel dichtbij woont. Op de scooter kan een taart of doosjes sweets ook goed vervoerd worden, tussen de benen gaat dit prima. Zorg er in de auto voor dat je de taart op een platte ondergrond kunt neerzetten, bijvoorbeeld in de achterbak of op de grond voor de bijrijdersstoel. De taart is altijd goed gekoeld als je deze op komt halen en is dan geschikt om te vervoeren.

Bestellingen boven 300 euro kunnen mogelijk bezorgd worden. Informeer gerust naar de kosten en mogelijkheden voor bezorgen.

We zijn trots op al onze creaties waar veel tijd, energie en trial & error in zit. Als sweet treat kunstenaars houden we dan ook graag onze creativiteit in stand door op maat iets voor jou te creëren, en maken we dus geen creaties van anderen na. We kunnen wel foto’s gebruiken als referentie voor een taart of sweets.

Je bestelling kan tot 7 dagen van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Stuur een mail naar info@studiosprinkles.nl als je je bestelling wilt annuleren.

Helaas laat onze agenda dat niet toe, dus het is niet mogelijk een workshop te volgen bij ons.

Onze bakery is gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw. In onze bevestiging staat een duidelijke routebeschrijving met plattegrond. Aan de achterzijde van het gebouw is een grote parkeerplaats en kun je vlakbij onze ruimte komen zodat je niet ver hoeft te lopen naar de auto met je bestelling.

Thank you

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging via de mail.

Heb je een vraag? Stuur een bericht!