Let’s celebrate!

What’s a party without cake? De allermooiste taarten, sweet tables in thema of kleine traktaties zoals koekjes of macarons voor verjaardagen, babyshowers, bruiloften of gewoon omdat je zin hebt in een feestje! Wij maken zoete lekkernijen op onze eigen manier en met veel zorg gepresenteerd. Met een creatief team verzorgen we ambachtelijke zoetigheden op bestelling, en we geven alles met liefde die extra touch… die sprinkles op de taart!

MEET THE TEAM

Britt - Banketbakker

Onze onbetwiste macaron queen, die nooit op vakantie mag zonder een flinke voorraad macarons achter te laten. De allergrootste fan van kerst en alles wat daar mee te maken heeft Verantwoordelijk voor een groot deel van de pretty pictures op onze socials.

Marieke - Banketbakker

Kan als geen ander sweets omtoveren tot echte kunstwerkjes met de mooiste tekeningen Tackled met gemak de grootste bestellingen en langste to do lijsten Onze bloemen/planten encyclopedie

Taisha - Banketbakker

Van stagiaire naar medewerker gegaan, en versterkt ons als ze niet op school is. Is een topper als het om toefjes spuiten gaat: van sweets decoreren tot cijfertaarten in elkaar zetten

DE ZOETE TOUCH BIJ JOUW CELEBRATION

Met een achtergrond in hotel- en eventmanagement en een liefde voor het organiseren en cateren van feestjes was een eigen bedrijf starten in de food business altijd al een droom. In 2012 startte ik met Sprinkles naast een full-time baan en begon met het verkopen van zoetigheden op lifestyle markten en het bakken voor horeca zaken in de omgeving. Met het groeien van Sprinkles kwam een productieruimte, en een aantal teamleden om nog meer te kunnen bakken en veel meer mensen blij te kunnen maken. Inmiddels hebben het bakken voor horeca en markten grotendeels plaatsgemaakt voor het bakken op bestelling van taarten en sweets voor elke gelegenheid.

We hopen je te inspireren & blij te maken met onze zoete touch bij jouw volgende celebration!

Xx

Anne & team Sprinkles

Thank you

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging via de mail.

Heb je een vraag? Stuur een bericht!